Ιδού πώς εμπαίζουν την κοινωνία- Σκέρτσος: Ο Γερμανός αγοράζει φθηνότερα από την Ελλάδα γιατί τους δίνουν χειρότερα προϊόντα! (βίντεο)

Το νέο αφήγημα της κυβέρνησης για τους λόγους που η αισχροκέρδεια των πολυεθνικών στην Ελλάδα βρίσκεται εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα τα ίδια προϊόντα να είναι ακριβότερα στην Ελλάδα από τη Γερμανία, λάνσαρε ο Άκης Σκέρτσος. Ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι οι Γερμανοί καταναλωτές αγοράζουν κατώτερα προϊόντα, οπότε με αυτόν τον τρόπο δικαιολογείται η οικονομικότερη τιμή.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο One Chanel, ανέφερε ότι «οι συγκρίσεις για να μπορούν να γίνονται έγκυρα και να μην είμαι μπακαλίστικες, πρέπει να επιβληθούν ενιαίοι κανόνες στον τρόπο με τον οποίο προωθούν και διαθέτουν τα ομοειδή προϊόντα οι πολυεθνικές σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Πώς λειτουργεί για παράδειγμα η αγορά στις ΗΠΑ όπου δεν υπάρχουν διαφοροποιημένα προϊόντα».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν «ο Γερμανός που παίρνει φτηνότερα το συγκεκριμένο απορρυπαντικό, είναι υποδεέστερης σύνθεσης από αυτό που παίρνει ο Έλληνας ακριβότερο;», ο Άκης Σκέρτσος απάντησε: «Ακριβώς. Μπορεί και να είναι…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί